Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05.09.2010, 04:15:02
Novinky:
Fotosoutěž

Stran: [1]
Tisk
Autor Téma: BAZAR  (Přečteno 166 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
yndiC
Spammer profesionál

Hodnocení: 48

Pohlaví: Ženské

Dvě osmandy

« kdy: 08.04.2010, 22:13:34 »

Zdravím vás lidičky.. tak mě tak napadlo založit toto téma,páč na jednom foru kam chodím je a je dosti oblíbené tak třeba se bude hodit i tu.Dávejte sem co vás napadá co už nepotřebujete či čeho se chcete zbavit,no prostě bazar se vším všudy.Ať už za darmo či peníze.
(pokud se adminům nebude líbit téma či špatné umístění tak ho přesuňte dle vašeho uvážení)

Proč toto téma zakládám zrovna teď páč mám pro vás nabídku hlavně pro nadšence likérů  Úsměv

Mám tu pro vás nabídku tohoto

http://www.marpoint.cz/napoje/likery/?ProductName=grand-marnier-cordon-jaune-07l

za 499,- s DPH
Zaznamenáno

Skippy
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 1

2 osmáci degu, 2 škrečkovia, rybky v akvarku :)

« Odpověď #1 kdy: 09.04.2010, 12:30:21 »

Z tohto obrázku mám už len to kolečko, je to na menšie zvieratko, cca na ďžungara, myšku a tak no a dávam ho zadarmo Úsměv Je v skvelom stave, úplne nové, naši zabudli že aj veľkosť treba v obchode pozerať Smích a že nemáme myšky Smích

Rybky mávame dosť často tiež ale nedám ich ako potravu pre iné!!! Úsměv

+ nejaké to oblečenie Úsměv keď už je tu ten bazar Smích tu je link na stiahnutie "katalógu" Vyplazený jazyk  http://leteckaposta.cz/123195358
Zaznamenáno

Čím viac spoznávam ľudí, tým mám radšej zvieratá...
yndiC
Spammer profesionál

Dvě osmandy

« Odpověď #2 kdy: 24.04.2010, 13:01:00 »

Zdravím
lidičky.... nevím kam s tím totématem tak to lupnu sem.Budu mít možnost mít sýr dovežený ze Slovenska
7.5. pro něj s přítelem jedeme je dělaný na salaši takže dá se říct domácí sýr.Nikde žádná tovární výroba.Tak kdyby se mezi vámi našel někdo kdo by měl chut napište mi na mail
(yndiC@seznam.cz) bo SZ . V množství
se meze nekladou povezeme toho desýtek kilo.Minulí rok se 20Kg prodalo během 14 dní ani se nemrklo.Je vážně výborný už jsem měla tu čest ochutnat.

ceník:

Ovčí sýry:
                        CenaKč/ 10 dkg                CenaKč/ kg

Bryndze                 22,00 Kč                       220,00 Kč

Sýr úzený              22,00 Kč                        220,00 Kč

Oštěpek úzený        29,90 Kč                       299,00 Kč

Čerstvý sýr            18,50 Kč                       185,00 Kč

Žinčice /litr            -----                            32,00 Kč

Ovčí / Kravský sýry:

Korbáčky uzené           29,90 Kč                   299,00 Kč

Korbáčky neuzené         29,90 Kč                 299,00 Kč

Parenice uzená             29,90 Kč                  299,00 Kč

Parenice neuzená          29,90 Kč                  299,00 Kč
Zaznamenáno

yndiC
Spammer profesionál

Dvě osmandy

« Odpověď #3 kdy: 30.07.2010, 17:34:29 »

Nabízím http://www.mazlik-shop.cz/krmiva-2/gimborn-hlodavec-vojteskovy-zvonek-1ks

Za 30,-  .mám možnost je mít levnější a tak mě napadlo jestli se tu někdo nenajde kdo by chtěl pro pískomila či osmáka.Není to slazený a lepený medem takže v pohodě to osmáci můžou.. a mají to mooc rádi i pískáči u nás v práci jim to dáváme.Výdy jim to vydrží dlouho i když jich je hodně pohromadě a okusují to postupně je to v podstatě jen vojtěška s kousky zeleniny(mrkev) přesně složení ted z hlavy nevím.
Každopádně mi to máme v práci za 80,- a ted nám to nabídli za 30,- pro zaměstance.

Zaznamenáno

Stran: [1]
Tisk

Skočit na: