Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.09.2010, 22:53:04
Novinky:
Fotosoutěž

Stran: [1] 2
Tisk
Autor Téma: Fotky od Michal_k  (Přečteno 398 krát)
michal_k a 1 Host prohlíží toto téma.
michal_k
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 1

Pohlaví: Mužské

Babulka, Nellynka, Ocásek a Ičigo

« kdy: 07.03.2010, 19:28:05 »

Tak bych se chtěl také pochlubit nějakýma fotečkama  Úsměv. Jinak jsem už konečně rozchodil doménu a fotoalbum takže kdyby jste se chtěli podívat na ostatní fotky můžete >>>ZDE<<<

Babulka:

nella

ocásek

ičigo

Tak různě:

Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

Hodnocení: 12

Pohlaví: Ženské

osminky šiči, hači, iči, poči

« Odpověď #1 kdy: 07.03.2010, 19:33:05 »

no to jsou modelky  Palec nahoru máš vážně krásný fotky i osmíky  Protočené oči a jak to teda máš? 3 holky a kluk?
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #2 kdy: 07.03.2010, 20:19:27 »

jojo, jsou to 3 holky a klučina. Chudák Ičigo je ze všech nejmenší. Od té doby co ho mám už neroste, takže dostává od holek někdy pěkný kapky  Vyplazený jazyk
Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #3 kdy: 07.03.2010, 20:25:36 »

aha, já myslela, že kluk je ocásek,  ne jahůdka  Zubící se a co mrňata, jak to budete řešit? 3 holky, to už přece jen bude hooodně mláďat.
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #4 kdy: 07.03.2010, 20:46:11 »

Ocásek je holka. Trochu je to ironie, protože chudák ocásek nemá  Mrknutí. S mimčama si zatím hlavu nedělám, protože ho holky nenechají a pokud přece jenom budou (mimochodem mám podezření na Babulku, že je už nakrytá ze zverimexu) nechám ho pak vykastrovat (pokud by za to mohl on). Asi by ani jiná možnost nebyla. Pryč ho dát už nemůžu. Naštěstí mám Prahu kousek, tak bych zajel k nějakému osvěčenému vetovi tady z fóra.

Pokud by byla mimča nechal bych si ještě jednu holčinu. Klec mají velkou. Zbytek by šel do světa. Už teď mám pár známých co by malý chtěli  Mrknutí
Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #5 kdy: 07.03.2010, 20:57:28 »

tak to jo, jen nezapomeň ičigo dát na tři tdny po porodu pryč, ať ti mamču (ať to bude kterákoli) nenakryje znova. Jestli máš o mláďata zájemce, tak je to dobře  Mrknutí my budeme (snad, je o složitý) kastrovat pokud možno dřív, než některá otěhotní (jinak náš kluk se jmenuje iči)  Palec nahoru
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56

osm osmaček

« Odpověď #6 kdy: 07.03.2010, 22:11:26 »

Jak už tu zaznělo, moc pěkný fotky i osmáčci! Mrknutí
A supr, jak jsi vyřešil ty velké mezery v kleci. Smích Docela práce, smekám! Palec nahoru
Zaznamenáno

KDYŽ NA NIC NEMÍŘÍŠ, POKAŽDÉ SE STREFÍŠ S PŘEKVAPIVOU PŘESNOSTÍ.
Winning isn't everything,
attitude is.

"Better to fight for something than live for nothing." .  .  .  gen.Patton
- = | Honey_†_20.12.2009 Bonny_†_20.12.2009 Funny_†_13.1.2010 Money Šmudlinka a Pudlinka | = - # jejich # KLECE # & @ jejich @ videa @
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #7 kdy: 08.03.2010, 09:08:48 »

Iči?  Vysmátý Dobrá náhoda. Já ho pojmenoval po jedné postavě z Anime. Jinak už mám druhou, trochu menší klec, kdybych náhodou musel dát Ičiga na chvíli stranou. Teda zatím jí používám jako letní sídlo  Úsměv. Dám tam všechny 4 k oknu na sluníčko s kolečkem. Chvíli tam všichni běhají a pak se sluní  Palec nahoru. Aspoň mají sem tam změnu.

To vyplétání bylo trochu horkou jehlou. Bohužel konce nešli chytit cínem, protože se na materiál klece špatně chytá a navíc pájka neprohřála tak silný drát. Tak jsem to na konci jenom omotával. Aspoň z toho neutíkají. Ona stejně chce ven vždycky jenom Nellynka. Tu jedinou pouštím, protože přiběhne na zavolání.
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #8 kdy: 08.03.2010, 09:16:24 »

Jo, to jsem taky zjišťoval, že mi to nešlo pájet. Pájka to neuhřála. Chtělo by to tu svářecí "pistoli", bo jak se tomu nadává. Každopádně jsi to vyřešil suprově, myslím, že jsem to tu četl, když jsi měl tu klec s niam nově. Mrknutí
Zaznamenáno

attitude is.

- = | Honey_†_20.12.2009 Bonny_†_20.12.2009 Funny_†_13.1.2010 Money Šmudlinka a Pudlinka | = - # jejich # KLECE # & @ jejich @ videa @
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #9 kdy: 08.03.2010, 09:18:48 »

tohle je trochu OT, ale z kterého? já neznám žádné, kde by ichigo byl mužský charakter? A v tokio mew mew, což je z těch, kde vím, že se vyskytoval ženský charakter se jménem Ichigo ten nejznámější, reprezentuje Ichigo kočku, to je pro osmáčka urážka  Zubící se

Jinak u nás je to Ichi ve smyslu první Úsměv holt jediný chlap ve smečce  Palec nahoru
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #10 kdy: 08.03.2010, 09:32:35 »

Chci si teď počkat jak dopadnu s hypotékou a pakud to dopadne dobře bude i nový domeček pro smáčky. Návody tady na fóru jsou úžasný a moc se mi ty klece líběj.

jinak ta postava je z anime Bleach, hlavní postava Kurosaki Ichigo. Jenom jsem to trochu počeštil  Vysmátý. Tohle anime se mi zatím líbilo asi nejvíc.

Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #11 kdy: 08.03.2010, 09:39:52 »

Úsměv tak jsem poučená, že existuje i chlap jménem jahoda  Zubící se tohle anime je na mě moc dlouhý, takže jsem ho nikdy neviděla, ale vím, že je to docela fenomén Úsměv
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #12 kdy: 08.03.2010, 13:58:52 »

Úsměv Je to hodně dobrý. Jsou tam taky samozřejmě nějaký infantilní díly hlavně ve filerech, ale jinak celkový dojem je výborný. Teda aspoň mě se to moc líbí...
Zaznamenáno
Britninka
Veterán fóra

Hodnocení: 32

degu Wili a Lili

« Odpověď #13 kdy: 12.03.2010, 09:10:03 »

tí sú krásni  Milující A tá fotka toho spiaceho  Srdicko no nádhera  Tleskající
Zaznamenáno

Nikdy neľutujme to, čo sme urobili, lebo v tej chvíli sme si to priali Úsměv
yndiC
Spammer profesionál

Hodnocení: 48

Dvě osmandy

« Odpověď #14 kdy: 16.03.2010, 10:00:02 »

Mas super fotky takove jasne/mozna preostrene,ale libi se mi.. dobre nafocene.. ta posledni je luxusni jak tam spinkaji v rade u sebe  Pusa
Zaznamenáno

michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #15 kdy: 16.03.2010, 16:07:52 »

Díky. Já mám jen obyč foťák za pár korun (FinePix s5800). Ale na to kolik stál má celkem pěkný fotky. Každopádně mám novou story. Dnes v noci se vyřešilo hned několik otázek. Jako například proč Babulka tak přibrala, proč si schovávala jidlo po celé kleci atd.  Vysmátý. Tušíte dobře. Máme mimča  Tleskající.

Zjistil jsem to včera večer. Vzal jsem jí do ruky abych uklidil klec a něco se jí hnulo v břiše. Někdo tu psal na fóru, že jakmile se začnou takhle hýbat je porod za dveřmi a měl pravdu.

Večer proběhli potřebné přípravy. Připravil jsem jí menší klec kde nejsou žádná patra (určitě by je vyvedla v nejvyšším patře a bál jsem se, že by mohli spadnout). Dal jsem jí tam ocáska aby nebyla sama, jenomže se začli hádat kdo to tam povede. Vyměnil jsem jí proto za sestřičku Nellynku. Kluka jsem nechal odděleného a Ocáska s ním.

Ráno jsem se šel na ně kouknout a mimča už byli na světě   Tleskající. 5 malejch capartů. Jeden z nich je ještě bez srsti, tak snad to bude ok.

Strašně mě překvapila Nellynka a to hlavně v tom, jak se o ně stará. Rano se od nich nehnula na krok. To jí neznáte, ta snad běhá i když spí  Vysmátý.

Jenom mi připadá, že se Babulce moc nepovedlo hnízdo. Dal jsem jí tam všechno od podestílky, přez toaletní papíry až po seno, ale ona vždycky všechno odhrabe a přikryje je senem a papírem, takže leží na plastu. Tak snad ví co dělá  Úsměv
Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #16 kdy: 16.03.2010, 23:26:33 »

mě ty fotky nefungujou  Smutný ani když je zkusím otevřít v nové kartě - píše mi to, že to nejde zobrazit  Zmatený
ale jinak gratulace k mimčům  Palec nahoru
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #17 kdy: 17.03.2010, 08:39:34 »

Já jsem ... víte co  O zed. Zapomínám že jsem na vnitřní straně serveru. Odkazy jsem opravil, tak by měli už fungovat. Jinak víc fotek je -->ZDE<--

Děkuji za upozornění   Úsměv
Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #18 kdy: 17.03.2010, 09:34:24 »

no fotky jsou úžasný, celé album  Úsměv
ten jeden je opravdu hodně maličký, doufám, že to všechno zvládne.Říká se, že mamině by se mělo přilepšovat po porodu ovesnýma vločkama, ale tam nevím, proč se to říká. Nic tím ale asi nezkazíš.
To hnízdo se jí vážně moc nepovedlo, ale zdá se s tím spokojená  Mrknutí jestli se bojíš, aby mimča neprochladla, tak zvyš v pokoji teplotu. U nás je osmáčkům akorát při 23 stupních (nám už je bohužel vedro, tak jim takhle netopíme každý den)  Palec dolů
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #19 kdy: 17.03.2010, 13:19:18 »

Však on snad i ten malej bude v pohodě, já už komentoval na FB, jsou fakt rozkošný! Mrknutí
Zaznamenáno

attitude is.

michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #20 kdy: 17.03.2010, 13:35:12 »

Vločky Babulka strašně miluje. Může se po nich utlouct.

Ten malinkej plešounek je oproti ostatním o dost drobnější, ale je čilej a pořád pije, tak snad to bude dobrý.

Bohužel teď mám jiný problém  Plačící. Babulka má v prostřed okousaný ocásek až na chrupavku. Ráno to ještě neměla. Mám podezření na její sestru. Každopádně Babulka má už ze zverimexu nepohyblivý ocásek. Jenom jí leží na zemi a ani s ním nikdy nehýbala. Vypadá to, že v něm nemá vůbec cit.

Jestli jí ho sestra, nebo ona sama okusuje můžu s tím něco udělat?? Popřípadě jakou desinfekci mám na to dát? K veterináři jí teď rozhodně nosit nebudu.
Zaznamenáno
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #21 kdy: 17.03.2010, 13:40:28 »

Je otázka, jestli jí ho okusuje sestra. četla jsem, že zvířata si občas takhle ocásek či packu snaží ukousat, pokud je bolí. Ale zase když v něm nemá cit  Zmatený no nevím, co by to mohlo být. jestli to není zanícené, tak bych ji dezinfekcí netrápila, jinak se ale používá tuším betadine, že nepálí.
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #22 kdy: 17.03.2010, 13:50:51 »

Je to trochu záhada. Párkrát jsem si už všiml, že tam měla trochu krve, ale nic tak hroznýho. Spíš to vypadalo, že se trochu porvali  Plačící
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #23 kdy: 17.03.2010, 22:49:39 »

Tak ten ocásek vypadá hodně ošklivě  Plačící. Ale Babulka dělá, jak když o něm neví a věnuje se pečlivě mladým. Asi ho opravdu necítí  Smutný
Zaznamenáno
yndiC
Spammer profesionál

Hodnocení: 48

Dvě osmandy

« Odpověď #24 kdy: 18.03.2010, 00:18:05 »

Raději to stále hlídej aby se jí to nějak nezanítilo či něco podobného.Je možné že ocásek už nemá citliví,ale myslím,že v tom místě kde to má špatné ho cítí.
Zaznamenáno

garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

« Odpověď #25 kdy: 18.03.2010, 09:26:31 »

napadá mě nekolik možností - bolí jí to, svědí jí to nebo jí prostě ta necitlivá část překáží v pohybu, tak si to chce ukousat. Nebo jí to kouše sestra nebo malý. Jenže stejně jí teď k veterináři nemůžeš vzít a nevím, zda je schopný poznat příčinu, takže přesně jak psala yndiC, pozorovat, aby se to nezanítilo. Stejně není v pilinách, ale na ubrouscích a seně, jestli jsem si správně všimla, takže to by mělo být v pohodě  Mrknutí
Zaznamenáno
michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #26 kdy: 18.03.2010, 12:16:07 »

No sice ho za sebou tahá, ale nevypadá to, že by jí vadil. Každopádně by s tím začala už nejspíš dřív a ne až teď. A asi jí to opravdu nebolí, jelikož nemá ani náznak toho, že by se ho všimla. Asi to opravdu vypadá na Nellynku. Oni jsou teď často schoulený do kolečka a maj mezi sebou mladý, tak se třeba nudila a Babulka si toho nevšimla.

Tady je fotka, je velká, ale neni to moc pěkný pohled, tak slabší povahy na to ani nekoukejte

Každopádně chci poděkovat za vaše rady. Nevím kde bych bez tohoto fóra čerpal drahocené informace  Souhlas
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #27 kdy: 18.03.2010, 13:03:21 »

Jaj, Smutný Šokovaný tak to je blbý, to upadne a neuděláš s tím asi (99%) nic.
Dával bych jen pozor na infekci, čili čistá podestýlka (buničina/ubrousky) a často měnit. Než si ho (velmi pravděpodobně) ukouše sama, nebo jí pomůže spolubydlící. Takhle to podle mě dlouho nevydrží.
Mimo to jí to podle mě musí bolet, i když to nedává najevo. Je to dost otevřené.

Já jsem ho Honey "musel" (nevim, mohl jsem čekat...) dostříhnout, když jí visel, jen na takovym kousíčku (ještě mnohem méně než je tohle), ale i tak to bylo nepříjemné, provádět a i tak pískla a utekla, jak jí to zabolelo. Ale pak se to docela rychle vyléčilo a ještě si s kamarádkama a bráškou na světě hodně užila! Mrknutí
Takže nepanikařil bych, zvážil bych všechna pro a proti a pokud bych neměl nějak extra daleko veterináře, došel bych na tu "akci" za ním. Přecijen, desinfekci apod. nemusí mít doma každý.
Zaznamenáno

attitude is.

michal_k
Příležitostný pisálek

« Odpověď #28 kdy: 18.03.2010, 13:25:56 »

Dík za info. Takhle budu mít za chvíli všechny osmáky bez ocásků  Plačící. Já jsem si všiml už ve zverimexu že s ním nehýbá, ale bylo mi jí líto, tak jsem si jí nechal. Stejně by tam už asi zůstala....

Matka příroda by si měla poradit a když ne vet to jistí. Ještě jednou díky za rady.

Tohle téma si už skoro říká o rozdělení a přehození do sekce nemoci....
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #29 kdy: 18.03.2010, 14:30:29 »

Tam teď jeden ocásek čerstvě odpadl. Mrknutí
Nezoufej, však ona bude v pořádku! Pohodář
Zaznamenáno

attitude is.

Stran: [1] 2
Tisk

Skočit na: