mikulas
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 0
Pohlaví: 
morče zavojnatky achatiny andulky
|
 |
« kdy: 07.03.2010, 14:05:50 » |
|
 ahoj lidi ja moc chci piskomila mam dvoupatrovou klec le tam rebrik ale mislim si ze je jepsi to patro vyndat dat tam prolezacky ze dreva ch ci dva piskouny aby jim nebylo smutno
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Ardea
Global Moderator
Rádce profesionál

Hodnocení: 47
Pohlaví: 
6 Fešných pískáčků
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 07.03.2010, 14:36:22 » |
|
Ahojky, no tak to je super, každýho novýho majitele těchle krásnejch roztomilejch zvířátek vřele vítáme  Co se týče klecí a jejich vybavení, tak se koukni tady po fóru, určitě najdeš spousta skvělý inspirace  A určitě si pořiď dva, jednomu by bylo samotnýmu opravdu smutno Čim jich je víc, tim je s nima větší legrace, když si spolu hrajou, pečujou si o srst, spinkaj spolu na jedný hromádce atd 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 07.03.2010, 17:39:26 » |
|
ahoj az si poridim piskace tak je chvilku nechan v te kleci co mam a potom si do ni dam vjetvicky a rebriky a mosty atd... moc a ho chcu jdu si hi zitra koupit http://
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

Hodnocení: 12
Pohlaví: 
osminky šiči, hači, iči, poči
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 07.03.2010, 17:47:09 » |
|
já bych být tebou napřed klec pořádně zařídila, stačí, že budou mít pískáčci stres z nového domova a když jim ho chvilku po příchodu změníš, tak asi nebudou mít radost a může to oddálit vaše sbližování, pač budou nervóznější. Ale to je jen můj názor
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 07.03.2010, 18:07:22 » |
|
muzu pouzit koupelnu pro andulky ona se dava do dvirek dal bycz jim tam rebrik aby tam vylezli drevjene domky ve zveraky sou za 100 kc to bych ratcu udelal z kvetinace ale v zadnem pripade nechcu plast 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 07.03.2010, 22:43:25 » |
|
Jojo, stačí z květináče je super domeček (akorát ty moje potvory si zvykly o něj škrábat a to je hroznej zvuk - hlavně v šest ráno)...já jsem si ho upravila kladívkem (nezapomeň v tom případě vzít šmirglpapír a zahladit okraje)
Jinak k té změně klece po příchodu...těm dvěma uličnicím, co mám doma, to vůbec nevadilo - asi hodně záleží na povaze...naopak mi přišlo, že když jsem jim po pár dnech do klece přidala novou prolézačku, tak z toho měly ohromnou radost...
K té koupelně - chceš to tam dát na pevno? Já že je to asi z plastu (pokud je to to co myslím/znám) tak by asi nebylo dobré aby to pískáči kousali...ale jestli to tam chceš dávat jen jednou za čas, tak proč ne, jen to možná trošku hlídej...(když je pouštím, tak se koupou v misce od květináče, ale tu velikost, co jsem chtěla měli jen v plastu...no zatím nehryzají, ale to je asi i tím, že ve výběhu mají spoustu jiných věcí na okusování, at.)
/btw. teď jak vidím napsané to šmirgl, tak si říkám, že správně to asi má být smirkový papír, ale co...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 08.03.2010, 15:55:21 » |
|
už ty luldy mam doma sou pjekni a hlavně mladí dneska sem je koupil a asi se jim u mne libi jak sem mnel krecka tak sem ho ochoci tak ze sem ho normalne vytahle s klece anechal cem ho pobihat po ruce a za chvili ke mne prisel sam ze chce ve nevim co mam koupit za krneni dal sem jim zatim trocu od morcatka a chutna jim to ja vytahnu z hleve do dratene patro a udelam to ze dreva aji ten hnusny zebrik vymnenim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 08.03.2010, 20:34:45 » |
|
Stačí jim běžné krmení pro malé hlodavce (jsou různé varianty Standart/extra atd.) - jinak jim určitě dávej čerstvou zeleninku, po té bývají taky jako diví (alespoň ty moje)... EDIT/ a samozřejmě gratuluji 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 09.03.2010, 07:08:58 » |
|
slisel jsem ze piskomil potrebuje napajecky ze syce prima vodu z potravy ale ze se rad taky napije muzu jim koupit pisek pro cincily a nebo musi byt primo pro osmaka nevydo jim domecek z drevotrisky jestli to neni jedovate 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 09.03.2010, 12:04:06 » |
|
Tyjo, dřevotřísku bych asi neriskovala, to by jim asi mohlo ublížit (někdo to tu někde už psal) - jinak voda do klece je asi názor od názoru (někdo říká ano, někdo ne) - nevm jak vypadá to pítko, které myslíš, ale snad to problém nebude...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
panterSK
Pokročilý pisálek

Hodnocení: 4
Pohlaví: 
2 pieskomily Mickey a Jackie
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 09.03.2010, 17:38:00 » |
|
Drevotryska je v pohode  ja ju mam uz 2 roky
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jsem člen klubu bojovníků proti plastu v ubikacích hlodavců. Anti-Plast (A-P) : Člen č.2 Členů v klubu : 3
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 09.03.2010, 18:56:11 » |
|
nebudu tu drevotrisk risskovat uz sem jim udelal drevjeny domek dejte tady prosim foto jek ma asy vypadat piskoviste muzou piskomilove krmivo pro osmaky jsou tam kousky vjetvicek 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 10.03.2010, 06:24:59 » |
|
VE TVERIMEXU MNELI PISKOMILI 2 SEM SI KOUPIL A NEMNELI TAM NAPAJEČKU DAJ SEM JI DO KLECE A ZATIM SEM JE NEVIDEL PIT MISLITE ZE SE TO NAUCI
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 10.03.2010, 07:34:41 » |
|
jo, naučí neboj...já jsem také pořád koukala jestli pijou nebo ne...no trvalo to asi týden, než jsem je opravdu přistihla pít...neboj oni i tímjak jsou hrozně zvědaví, tak na to určitě přijdou sami...(alspoň myslím, možná mě opraví zkušenější chovatel)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 10.03.2010, 19:44:40 » |
|
ahoj ja semje koupi ve zverinexu a spali spolu a bili v pohode a ted se sem tam perou ne moc tak 2 vreriny ale perou se jak jeden ji tak druhy jde na to misto kde jedi a odzduchne toho druheho  dekuji za precteni ahoj
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 10.03.2010, 20:32:08 » |
|
To je asi v normě - moje holky si taky občas ujasňují pozice...případně se snaží ukrást té druhé to "lepší" semínko...pokud jsou to jen, jak říkáš takovéhle krátké pošťuchy, tak se neboj...(kdyby to šlo do lítání chlupů a krve, tak to bude asi horší)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 11.03.2010, 06:44:22 » |
|
p´piskomil je nocni zvire ? ti moji spi vecer aji rano o vikendu si dam na stranky obtazek sou skveli jenom nevim jak je ochocit ja dam ruku do klece a oni se ji chitnou a divaji se jestli v ni neco nemam mam skusit vytaženi jidla s klece a davat jim ho rucne hled by je k tomu donutil?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 11.03.2010, 14:37:10 » |
|
ahoj chcu se zeptat jak by mnel vypsat nejaky bomba vybjeh
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
mikulas
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 11.03.2010, 14:56:57 » |
|
 piskomilove olizujou pisek je tto normalni nemuze se jim neco stat  bojim se o ne sou to zlaticka  jak se pozna samecek od samicky prosim foto 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
mám dva pískáče
|
|
|
|