kryšpín
Rádce

Hodnocení: 7
Pohlaví: 
čtyři osmákyně :)
|
 |
« kdy: 10.03.2009, 20:26:54 » |
|
musím přiznat, že jsem tohle zvířátko neznal, v neděli jsem ho viděl poprvé v zoo a šel jsem do kolen... takovej krásnej "mutant"  znáte je? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Adule
Pokročilý rádce

Hodnocení: 9
Pohlaví: 
4 samičky osmáka,korelu,kočku,rybičky
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 10.03.2009, 21:01:46 » |
|
Taky jsem ho ještě neviděla  ,ale co je na něm pěkné jsou jenom ty očička  ,jinak se mi moc nelíbí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kryšpín
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 10.03.2009, 21:22:20 » |
|
no ale to musíte vidět naživo!!  něco mezi myší, klokanem a pštrosem a godzillou  on totiž běhá jen po dvou!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Adule
Pokročilý rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 10.03.2009, 21:27:35 » |
|
Tak naživo bych to chtěla vidět 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kryšpín
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 10.03.2009, 21:36:07 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Adule
Pokročilý rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 10.03.2009, 21:42:12 » |
|
Teda vypadá opravdu dost zvláštně  ,ale jak se pohybuje to nemá chybu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
monika.dejna
Rádce

Hodnocení: 5
Pohlaví: 
dvě osmačky Bumla a Drnda
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 11.03.2009, 09:02:39 » |
|
To je příšerný!!!  . Tohle kdyby na mě doma vyskočilo, tak dostanu psotník  . 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kryšpín
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 11.03.2009, 09:20:53 » |
|
já to viděl v Plzni v zoo v pavilonu, kde bylo jenom noční světlo a najednou tam tohle proběhlo, myslel jsem, že jsem asi sjetej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LenkaL.
Pokročilý rádce

Pohlaví: 
už bohužel nic. Až za pár měsíců mimi :-)
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 11.03.2009, 09:40:52 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Z ničeho se nedá dělat věda. Ani z vědy ne. Natož ze života. Jan Werich
|
|
|
|
millie
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 11.03.2009, 11:51:31 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56
Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 11.03.2009, 11:59:22 » |
|
já to viděl v Plzni v zoo...
Myslim, že to tak těžké neni.  Jinak já je znal, ale jen matně, co jsem si pamatoval. Teď jak jsem ho viděl zas, poskakovat, to je prostě supr. Připadalo mi to fakt jak mutant maličkýho zajíce, vrabce a pštrosa v jednom.  Ty jeho zadní tlapky jsou fakt kolosální. Hotovej klokan taky. No vlastně hodně zvířátek by se v něm dalo najít. Určitě bych si ho taky zamiloval. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
millie
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 11.03.2009, 12:40:07 » |
|
Já vždycky říkala, že má tělíčko jak klokan, ocásek jak lev a obrovský očka  Musím do Plzně.............
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vejr
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 11.03.2009, 13:04:27 » |
|
Tarbici jsou klasika  Jinak plzenska zoo mne zaujala, jak tam jsou zabezpeceni lvi  Fejk jednou vypravel, jak nejsou dane bezpecnostni pravidla pro zoo, jak maji byt ktera zvirata zabezpecena a ze je to vzdy na uvazeni zoo. No a prave plzenskou zminoval v tom smyslu, ze je to podle nej uz za hranou - lvi tam jsou oddeleni pouze tak 3 m sirkym vodnim prikopem (ktery by preplavali, kdyby chteli) a asi tremi draty s napetim. Ale ty rozzureneho lva nezadrzi 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Svet se toci a ja nestacim vejrat...
|
|
|
kryšpín
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 11.03.2009, 13:14:19 » |
|
nemůžu posoudit, když jsem tam byl, tak oba spokojeně chrápali vevnitř za sklem  jinak tu zoo mám rád, ale teď je tam rekonstrukce, takže to není úplně ono... a hlavně osmáky teď nevystavují na veřejnosti, jsou někde v zázemí... grrr
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
monika.dejna
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 11.03.2009, 13:40:46 » |
|
To je škoda, přitom jsou to nejlepčí zviřátka  Mně se pak ještě líbili psouni prérioví (z pražské zoo, jak tam pobíhali mezi vembloudama a biozonama).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
millie
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 11.03.2009, 14:16:54 » |
|
jo, psouni jsu taky super
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vejr
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 11.03.2009, 16:28:29 » |
|
V praze osmaky zrusili uplne, nemam uz koho sponzorovat  Psouni jsou fajn. Az na to, ze jsou vsude mozne, krome vybehu, kam je vysadili  Puvodne je dali k bizonum, aby to navodilo pocit americke stepi. Ale psounum se tam nelibilo a odstehovali se. Ted jsou vsude kolem, jen u bizonu ne... Jinak psouni dovedou byt uzasni mazlove. Problem je, ze maji obrovske zuby a v dobe rije jsou velmi agresivni, coz muze byt o zdravi 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Svet se toci a ja nestacim vejrat...
|
|
|
kralik007
Pisálek
Hodnocení: 3
Pohlaví: 
Teď už jenom pejska....
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 15.03.2009, 14:33:57 » |
|
Roztomilej mutantíček........... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Rozhodla jsem se, že budu žít věčně a umřu, jenom kdyby mi to nevvyšlo
|
|
|
minona
Příležitostný pisálek
vykulená veliká, vypelichaná malá a dvě prďoly :)
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 16.03.2009, 12:58:46 » |
|
V praze osmaky zrusili uplne, nemam uz koho sponzorovat  Psouni jsou fajn. Az na to, ze jsou vsude mozne, krome vybehu, kam je vysadili  Puvodne je dali k bizonum, aby to navodilo pocit americke stepi. Ale psounum se tam nelibilo a odstehovali se. Ted jsou vsude kolem, jen u bizonu ne... Jinak psouni dovedou byt uzasni mazlove. Problem je, ze maji obrovske zuby a v dobe rije jsou velmi agresivni, coz muze byt o zdravi  Jj,doted si pamatuju zazitek z veteriny, kdyz tomu "uzasnymu mazlikovi" veterinarka prohmatavala brisko (mel ledvinovou koliku), chvili nechapal, co se deje, tak drzel a pak se z nej najednou stala bestie  veterinarka skoncila jenom s rukou poskrabanou do krve, zato me prokousl dlan naskrz a vesele na ni visel (a jecel jako furie), vsude krve jako z prasete ...  Od te doby jim tak moc neverim,ale mazli jsou to perfektni:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56
Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 17.03.2009, 15:13:54 » |
|
Tys měla psouna?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
minona
Příležitostný pisálek
vykulená veliká, vypelichaná malá a dvě prďoly :)
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 18.03.2009, 10:42:29 » |
|
Jj,kdysi sem mivala silenej zverinec..ted uz mi zbyli jen osmici  zato se jim muzu vic venovat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
monika.dejna
Rádce

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 18.03.2009, 11:20:57 » |
|
Co všechno jsi měla? Takový menší zvěřinec jsem si vždycky přála  ) My měli jen (tak nějak průběžně, ne úplně vše najednou) psa, tři kočky, dva králíky, dvě zebřičky a andulku + na "žraní" slepice, králíky a asi dvakrát prasátko. Ptáci se nám nedařili, vydrželi vždycky jen chvíli, zebřičkám prý vadila voda ze studny a andulka umřel z neznámého důvodu. A vždycky jsem chtěla vodní želvičku (ale nesměla by vyrůst  ) a rybičky, strašně se mi líbí, ale asi to chce nějaké zkušenosti a dobré vybavení. No a teď ve "vlastní domácnsti" jsme začli s osmáčky a jednou bychom chtěli dva psy (německého ovčáka, nejlíp černého a pak nějakého voříška klidně z útulku) a dvě kočky (jednu značkovou, nejlíp britskou modrou a pak zase jednu toulavku). A dalším potvůrkám se nebráníme, jen Martin nemá rád plazy a já myši nebo potkany, tak ty asi ne  . A mně by se líbil malý tygr, ale to je jen taková utopie  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Andrea2811
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 0
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 01.04.2009, 14:45:01 » |
|
teda mě se to nelíbí čůmák to á jak prasátku a jen dvě nohy ae ty packy jsou takový heské
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
thira
Pokročilý pisálek

Hodnocení: 6
Pohlaví: 
Morče- Kikuška, Pískomilky mongolské- Mia a Mišule
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 13.03.2010, 23:10:43 » |
|
Před Vánoci jsem Tarbíky viděla v Aldisu (kongresové centrum) kde se pravidelně pořádá výstava akva tera flora a tam je prodávali za cca 750 Kč. Mě přijdou děsně roztomilý. A ve skutečnosti jsou fakt velcí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://cs-Mii a Mišule topicJsem člen klubu bojovníků proti plastu v ubikacích hlodavců. Anti-Plast (A-P) : Člen č.3 Členů v klubu : 3
|
|
|
Pettuulka
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 2
Pohlaví: 
(† osmák Jůlinka - 7let) tarbící Caesar, Kleopatra
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 14.03.2010, 23:01:56 » |
|
mám doma dva tarboše  jsou to pěkný zlobidla...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Silkwe
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 0
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 15.03.2010, 10:45:12 » |
|
Jsou ho zrovna viděla v Géčku v Čb (tarbíka myslím) - akorát zrovna chrápal, takže nebylo pořádně vidět jak vlastně vypadá - heh teď jak jsme viděla ta videa, tak si říkám, že to je oprvadu šílenej mutantík...ale roztomilej...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|