Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.09.2010, 22:57:36
Novinky:
Uhodnete Hru?

Stran: 1 2 [3]
Tisk
Autor Téma: Wilinkine a Lilinkine akvárko  (Přečteno 1833 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Britninka
Veterán fóra

Hodnocení: 32

Pohlaví: Ženské

degu Wili a Lili

« Odpověď #60 kdy: 24.01.2009, 10:34:54 »

Ďakujem, no malej Lili to pomohlo aby dočiahla na napájačku, aj keď teraz by na ňu dočiahla asi už aj z haluze, ale je to praktické a im sa tam páči niekedy aj len tak vyskakovať.  Úsměv
Zaznamenáno

Nikdy neľutujme to, čo sme urobili, lebo v tej chvíli sme si to priali Úsměv
Megi
Pokročilý rádce

Hodnocení: 9

†Megi Ponožková, Mája a Pája

« Odpověď #61 kdy: 03.09.2009, 17:40:22 »

Napíšu to tady k tobě, ať je v tom pořádek  Úsměv

Mám obhlídnuté klece, které stojí do 900Kč - tj. zhruba těch 35euro.

Myslíš, že bys mohla mít klec přímo postavenou na tom pletivu? Stačilo by udělat na pletivu nějákou ohrádku z lišt, aby se nehýbala doboku a dopředu a bylo by to docela stabilní. Ale záleží na tom, jak je to pletivo pevné. Potom bys udělala do pletiva díru, kterou by holky prolízaly do klece. A zároveň pletivo by tvořilo, patro po kterém můžou chodit.

Dívala jsem se na klece, které by se hodily na tvoje větší akvárko a rozměr 80*40 se nejspíš nevyrábí (hodně byly rozměry 80*50, ale to asi není vhodné kupovat větší klec než akvárko). A taky jsem se dívala spíš na ty levné klece. První možnost, která by vyšla levněji by bylo koupit klec pro morče nebo králíka, která by se ale musela obalit pletivem, aby ti osmáci nevylezli. Ale takové klece nebývají příliš vysoké.

Něco takového, objem 0,9 m3, cena 670Kč http://www.shop-elfi.cz/d-klec-kralik-70-chrom

Druhá možnost je koupit klec, která je určená pro křečka. Nejlepší se mi zdá tahle http://www.mamejeradi.cz/klece-pro-hlodavce/1006-klec-pro-krecky-a-male-hlodavce-ch-3.html  stojí 680Kč (s dopravou do ČR 841 Kč), rozměry jsou největší ze všech klecí téhlé cenové kategorie objem 0,13 m3

Další je Burunduk http://www.akva-exo.cz/detail/pro-hlodavce/klece/stredni-morce/3998/  stojí 700Kč (prodává se ve více obchodech, takže dopravu jsem nezjišťovala) objem je 0,1 m3
Zaznamenáno
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #62 kdy: 03.09.2009, 21:26:16 »

Ono na to malé akvárko nechcem dávať nič, to chcem proste vymeniť za klietku veď tam sú len v noci, jednu mám už u nás v obchode aj vyhliadnutú teda mala som ale už ju predali ale ani som sa neodvážila opýtať koľko stojí. A čo mám to veľké, tak to kebyže dorábam tak to by som vyrobila sama z pletiva z akého mám ten kryt (ujo alebo ocino by mi s tým pomohli). Ale super, že si mi sem tie klietky dala aspoň mám šajnu že o čom, tiež by som mala začať dačo pozerať už...
Zaznamenáno

Megi
Pokročilý rádce

Hodnocení: 9

†Megi Ponožková, Mája a Pája

« Odpověď #63 kdy: 03.09.2009, 21:34:19 »

Já totiž pořád sním a hledám tu nejlepší klec, ale rozhodnout se nemůžu, tak jsem aspoň chtěla pomoct tobě Protočené oči
Zaznamenáno
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #64 kdy: 12.03.2010, 08:19:03 »

Už dlhšie uvažujem nad tým, že kúpim Wilinke a Lilinke nové akrvárko alebo klietku na spanie (keďže ich na noc dávam do obývačky, lebo pri nich neviem spať, a to čo tam majú teraz je prasknuté a preto sa nedá dobre umývať). A teraz jak mám Lilinka to očko, tak som sa rozhodla, že je najvyšší čas, dopriať im viac pohodlia. Klietku som vylúčila, lebo je to v obývačke a bol by tam z nich veľký bordel a to by nás mamina vyrazila všetky tri  Protočené oči Tak teda uvažujem nad týmto:

na tejto stránke sú info o cene a o rozmerooch: http://www.fujto.sk/product/gabry-60-971/

Myslím, že by to mohlo byť vhodné, keď to potrebujem len na noc, čiže na cca. 8 hodín denne, nie? ďakujem za vaše názory  Úsměv
Zaznamenáno

McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56

Pohlaví: Mužské

osm osmaček

« Odpověď #65 kdy: 12.03.2010, 08:48:04 »

Ta cena přes 100€ není vtip, že?
V tom případě bych si to snad radši slepil i sám... jinak jako nevypadá špatně, to rozhodně ne. Ale přecijen, ta cena...
Zaznamenáno

KDYŽ NA NIC NEMÍŘÍŠ, POKAŽDÉ SE STREFÍŠ S PŘEKVAPIVOU PŘESNOSTÍ.
Winning isn't everything,
attitude is.

"Better to fight for something than live for nothing." .  .  .  gen.Patton
- = | Honey_†_20.12.2009 Bonny_†_20.12.2009 Funny_†_13.1.2010 Money Šmudlinka a Pudlinka | = - # jejich # KLECE # & @ jejich @ videa @
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #66 kdy: 12.03.2010, 08:55:43 »

No nie je to vtip, no. Lenže ja na také lepenie nemám "ľudí" a sama asi ťažko by som niečo také dala dokopy  Vyplazený jazyk Stydlivý takže nič iné mi nezostáva. Ešte som našla v ponuke aj o 10 cm menšie čieže 50-tku, za 82 eur, ale tak to už je asi jedno, tých pár stoviek hore dolu...
Zaznamenáno

millie
Veterán fóra

Hodnocení: 19

3 samičky osmáka

« Odpověď #67 kdy: 12.03.2010, 16:19:24 »

No takovouhle klec není problém udělat - nechceš radši zkusit někoho požádat o pomoc? My bychom klidně pomohli, akorátže jsme jaksiž z Brniska Úsměv
Zaznamenáno

Millie a jeji nejlepší osminky Rárinka, Sábinka a Šmudlinka
Moje kočenky http://www.osmak-degu.net/index.php?topic=2846.0
Naše klecička http://www.osmak-degu.net/index.php?topic=2219.0
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #68 kdy: 12.03.2010, 19:29:43 »

Tak ale to akvárko by som tak či tak musela kúpiť, čiže to je asi jedno. A dnes som u nás v obchode objavila túto istú za 107 Eur. A majú tam aj takúto podobnú (iná značka) trochu menšie akvárko, ale zase vyššia tá klietka za 73 Eur, takže asi si ju kúpime, ale ešte ju tam pôjdem párkrát asi obzrieť a zapíšem si značku. Potom by som vám ukázala aj tú, že ktorá by bola lepšia.
millie: no momentálne mi s tým asi ani nemá kto pomôcť  Smutný
Zaznamenáno

millie
Veterán fóra

Hodnocení: 19

3 samičky osmáka

« Odpověď #69 kdy: 13.03.2010, 07:55:17 »

Britni ani třeba kamarád nebo někdo ze školy? Těch 107 E je za tohle hodně
Zaznamenáno

Millie a jeji nejlepší osminky Rárinka, Sábinka a Šmudlinka
Moje kočenky http://www.osmak-degu.net/index.php?topic=2846.0
Naše klecička http://www.osmak-degu.net/index.php?topic=2219.0
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #70 kdy: 13.03.2010, 08:20:14 »

Nie nie, jediný kto by mi s tým vedel pomôcť je buď môj ocino alebo ujo, ale oni majú obaja toľko práce, že nemajú vôbec čas, a nechcem ich zaťažovať. Takže si to asi radšej preplatím, ale tak nevadí. A zase ešte pár týždňov to vydrží, a možno sa medzitým naskytne dáke lacnejšie riešenie. Úsměv Uvidíme.
Zaznamenáno

kikinkin
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 1

Pohlaví: Mužské

3 osminky (-:

« Odpověď #71 kdy: 16.03.2010, 14:26:26 »

pekná klietka... ja si tuším takú spravím miesto tej mojej neskladnej  Milující, inač šak neni problém si to sama spraviť, nič zložité, mne stým tatko nechcel ale vôbec pomôcť  Vzteklý
Zaznamenáno
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #72 kdy: 16.03.2010, 17:50:31 »

našla som nakoniec aj lacnejšie, toto: http://www.hej.sk/dom-zahrada-krmivo/obchod/989915/savic/klec-habitat-1-ks/ takže si ho plánujem objednať, len musím zohnať niekoho kto mi ho privezie domov, a hneď ako ho nájdem, objednávam  Úsměv
Zaznamenáno

Ardea
Global Moderator
Rádce profesionál

Hodnocení: 47

6 Fešných pískáčků

« Odpověď #73 kdy: 16.03.2010, 18:41:45 »

A jaký sou její rozměry? Já vim, že sem se na ní koukala, a že mi přišla žalostně malá i na pískomily... Nejistý
Zaznamenáno

Prachu se můžete dotýkat, ale prosím nepište mi do něj! Vysmátý
Chlapi sou jako holubi-všechno po*erou, ale střílet se to nesmí  Vysmátý

Fotky mých 7 fešných pískáčků najdete tady bohužel už jich mám jenom 6, protože Ferda 15.8.2010 zemřel :'( :'( :'(
,
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #74 kdy: 17.03.2010, 14:43:09 »

Ardea: je dosť veľká neboj, a to budú mať iba na noc, na spanie do obývačky, cez deň tam nebudú, a tie rozmery, dopíšem, keď to nájdem, len teraz musím bežať na AJ, tak snáď večer  Úsměv
Zaznamenáno

garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

Hodnocení: 12

osminky šiči, hači, iči, poči

« Odpověď #75 kdy: 17.03.2010, 15:15:06 »

habitat xl  Velikost: 70 x 37 x 56 cm. jestli je to tohle, tak by jim to na noc stačit mohlo, jinak je to ale malý - a přes den jim z toho můžeš občas udělat prolejzačku a vystlat to spoustou paírů a zahrabat do toho pamlsky, když to má takhle vyšší dno  Úsměv  aby měli změnu - pro zábavu  Mrknutí
Zaznamenáno
Britninka
Veterán fóra

degu Wili a Lili

« Odpověď #76 kdy: 17.03.2010, 18:20:54 »

garfieldb: tak normálne bývajú v akvárku v rozmeroch  dĺžka 80 cm, šírka 40 cm a výška 45 cm a stačí im to, a ak si pozrieš predchádzajúce stránky tak mi tu ľudia písali že je to v pohode pre dve, a ja si to tiež myslím. Preto si tiež myslím, že to na noc je viac ako len postačujúce.  Úsměv Pôvodne som aj plánovala akvárko nadstavovať, ale akosi mi na to nevychádza čas a aj osoba, čo mi s tým mala pomáhať už nie je, a keďže Lili nám teraz na to jedno očko oslepla a Wili sa dáko vymýšľať už nechce, tak to asi ani robiť nebudem.
Zaznamenáno

Skippy
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 1

2 osmáci degu, 2 škrečkovia, rybky v akvarku :)

« Odpověď #77 kdy: 17.03.2010, 18:45:26 »

Aj podľa mňa to úplne stačí  Kytara
Zaznamenáno

Čím viac spoznávam ľudí, tým mám radšej zvieratá...
Stran: 1 2 [3]
Tisk

Skočit na: