McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56
Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« kdy: 20.05.2008, 11:03:01 » |
|
Jako první příspěvek v tomto tématu popíši situaci... Jak se zde dohodlo několik uživatelů, co krásně fotí, stojí za to udělat další soutěž ve focení. Vždy se vyhlásí na dané období téma a kdo bude chtít, něco nafotí a obrázek sem ukáže. V této kategorii předpokládám fotky opravdu lepší kvality, tak prosím přispívejte na dvakrát. Nejprve si upravte velikostně "náhled" na vaší fotku, například na rozlišení 800:600 pixelů (či naopak), a poté vložte odkaz někam jinam, pokud možno na plné rozlišení (návod jak vkládat obrázky je ZDE). Hodnotit se bude vždy po skončeníi soutěžního období do konce měsíce. První soutěžní termín je od TEĎ do 20.6.2008. Hodnotit se bude dalších následujících 10 dní. Fotku může každý do skončení soutěže vyměnit, ale tak, že přidá novou a já (nebo jiný admin/mod) mu první příspěvek smáznu (respektive přesunu do diskuze). Aby bylo zachováno pořadí vložení jednotlivých fotek. Dejte si pozor na vlastní nápad a snažte se být co nejoriginálnější, právě i proto to bude tak, jak jsem popsal  . Jinak vlastní fantazii se meze nekladou, obzvláště v prvním kole. Moc se těším na Vaše umělecká díla  . První soutěžní téma je krapítek volnější, ale přesto velice konkrétní... Moje nejoblíbenější "věc". (Prosím, NE živé bytosti.) Veškerá diskuze zde bude přesunuta SEM, kam patří. Zde nechávejte prosím jen vaše soutěžní fotky, aby jste nám zbytečně nepřidělávali práci. Děkuji, držím vám palce! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ivory
Administrator
Rádce

Hodnocení: 8
Pohlaví: 
ナイチンゲール
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 25.05.2008, 20:49:51 » |
|
Zacnu  . Nejoblibenejsi vec? A nema to byt zive? Ehmmm... No ja nevim. To Ak-47 fotit nebudu, noze taky ne  . Figurky asi taky nejsou zrovna vhodne. Dobre, tak takovou originalni... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Realita je iluze zpusobena nedostatkem alkoholu.
|
|
|
berus
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 3
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 25.05.2008, 23:32:58 » |
|
Tak dalsi muj milacek krome osmaku a psa je z bakelitu a je nekde tady  mezi kamaradama na TrabiSrazu v Ceskem Raji  
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
lucie chudá
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 1
Pohlaví: 
5 osmánci a 2černí pískouši
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 28.05.2008, 07:05:45 » |
|
 téma se mi líbí a mám ráda soutěže, jsem skoro závislák. Moje sbírka, kterou mám ráda a kterou rozšiřuji já a moji přátelé 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lucie
|
|
|
|
|
|
Britninka
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 09.06.2008, 20:00:50 » |
|
Ja som teda dlho nerozmýšľala čo je moja tzv. najobľúbenejšia vec...a potvrdili mi to aj druhí, že to na mňa sedí  Je to táto zatiaľ neuplná, no rozrastajúca zbierka Britney Spears. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Nikdy neľutujme to, čo sme urobili, lebo v tej chvíli sme si to priali 
|
|
|
|
|
|
Vejr
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 17.06.2008, 16:14:14 » |
|
Tak konecne jsem prisel na to, co by tu melo byt  Ze mi to ale trvalo. Tady par ukazek meho oblibeneho  Skoda, ze tu nemuze byt vic jidel, tak jen jeden zastipce
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Svet se toci a ja nestacim vejrat...
|
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 01.07.2008, 09:48:02 » |
|
A je tu vyhlášení výsledků!berus 3 (21.4%) Megi 4 (28.6%) lucie chudá 2 (14.3%) jirkacv 1 (7.1%) Ardea 1 (7.1%) Vejr 2 (14.3%) Leo007 1 (7.1%) Ano, je to tak, nejvíce se nám všem líbila postel Megi  Gratuluji  a teď už Megi šup do postýlky  ! A nové zadání... Pro měsíc červenec zde mám téma nové, prázdninové, dalo by se říci. A je to:SLUNÍČKO ...nebojte, nechci aby jste si ničili čipy nastavováním přímo na sluníčko (i když s filtrama je to super  ), ale o5 jsem to schválně zadal obšírněji... Foťte prostě COKOLIV, co je se sluncem nějak spojeno. Co s ním souvisí, protě to, co vás napadne se sluníčkem, či co budete chtít vyfotit  . Soutěž na toto téma bude probíhat do 15. srpna ...aby jste si užili teplíčko a SLUNÍČKO 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Katusek
Pisálek
Hodnocení: 10
Pohlaví: 
pískomilky,osmandy a morčátka...
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 01.07.2008, 10:51:35 » |
|
tak tentokrat se pridam slunicko tam je a je tam krasny konicek Verunka, sice moc neumim fotit ale tahle se mi proste libi... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucie chudá
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
5 osmánci a 2černí pískouši
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 02.07.2008, 07:42:55 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lucie
|
|
|
Nykusa69
Příležitostný pisálek
Pohlaví: 
2ks piskošů
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 04.07.2008, 12:04:01 » |
|
ahojky,tady posílám jednu fotečku do soutěže.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vejr
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 06.07.2008, 23:58:25 » |
|
Zase prevelice tezka volba, co sem poslat. Ale tak treba jednu, kde sice slunicko primo videt neni, zato delalo uzasne svetelne efekty. I kdyz na te fotce to tak nevynikne...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Svet se toci a ja nestacim vejrat...
|
|
|
|
Britninka
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 07.07.2008, 21:31:57 » |
|
Tiež sa pridávam do druhého kola. Tento západ slnka je z minulého leta u nás doma, fotený z Weitovho lomu, v pozadí je vidiť (aj keď len matne zámok Schlosshof - bývam totiž tak, že rieka Morava u nás tvorí hranicu s Rakúskom - takže v pozadí máte možnosť vidieť aj rakúske polia). 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Nikdy neľutujme to, čo sme urobili, lebo v tej chvíli sme si to priali 
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 07.07.2008, 23:35:12 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Uch
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 4
Pohlaví: 
2 osmáci-Uch a Tlapka
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 08.07.2008, 09:18:10 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
UT-Uch a Tlapka 
|
|
|
kliste
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 0
osmáka packu,tlapku,řetkvičku a prcka
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 16.07.2008, 13:18:46 » |
|
tady posílám jedno slunéčko sedmitečné 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
saintanwar
Pokročilý pisálek

Hodnocení: 7
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 20.07.2008, 23:55:49 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
gerbilm
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 4
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 07.08.2008, 14:01:14 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RedLily
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 6
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 11.08.2008, 10:15:11 » |
|
Aj ja pridávam moj úlovok  Dúfam, že získam aspon jeden hlas McFIDO: Soutěžní je tedy ta nepoškozená. (2.)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 23.08.2008, 21:58:51 » |
|
Ták, omlouvám se, ale jisté okolnosti mi neumožnily vám tu včas změnit anketu a obnovit ji na druhé kolo hlasování, tak jsem tak učinil až nyní. Sem vám pak dopíšu výsledky a zadání dalšího kola. Hlasujte každý pro jednu fotku, která se vám čímkoliv prostě nejvíce líbí. u hlasování jsem udělal hvězdičky u autorů, kteří o fotku z neznámých příčin přišli, nebo se jim poškodila přesunem fóra na jiný hosting. Vzhledem k řešení tohoto problému dávám jim na výměnu a klukům kolegům  na pořešení čas do zbytku měsíce, pak až hlasování spustím. Snad se nějaké z označených fotek dodají a nebude jen smutné prázdno, anebo poškozená fotka.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
berus
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 3
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 02.09.2008, 21:12:31 » |
|
Sice uz je po soutezi, ale posilam foto zatmeni slunce z 30.05.2003
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 02.09.2008, 21:16:46 » |
|
Krááásnýý!!!!!Já bych jí ještě zařadila..ale záleží to na Fidovi.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 03.09.2008, 09:59:42 » |
|
Klidně jí zařadíme, fotky stejně nejsou kompletní, ani opravené od autorů, což mě mrzí  ... Btw, kde je Lily?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RedLily
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 6
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 03.09.2008, 12:54:58 » |
|
Red Lily změnila práci, a teď má plnej kalendář shůzek a školení, takže se ani moc neobjevuje na netu. :Đ Jo a nevím, jestli tu fotku opravím, fotky co jsem vyhazovala v PC v bejvalý práce sem si sice stáhla na flešku, ale jaksi se mi ta fleška zavirovala, takže fotky nemam...žádné...nevím, Jirka si ji ode mně tenkrát ptal ve větším rozlišení, tak možná ji bude mít on.,..co Jirka, máš?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
jirkacv
Administrator
Rádce profesionál

Hodnocení: 38
Pohlaví: 
4 osmáčí holky
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 03.09.2008, 12:59:37 » |
|
tu puvodni mam, ale ty si stejne dla do souteze pak jinou fotku a ta je ok, ne? edit: nahral jsem ji tam, ale urci si ktera je teda soutezni
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|