|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56
Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #61 kdy: 31.10.2008, 11:45:07 » |
|
Jeje, ale koukám, že už tam píšou, že z toho nejsou zrovna nadšený.  Asi proto, že takhle lidem nebudou vyskakovat po počítači jejich otravný popupy, ani nic jiného.  V práci totiž mám otevřenej i normální explorer (na něco jiného) a i když maxthon jako takovej ten popup zablokuje a ani o něm nevim, explorer poslušně otevře nové okno, s reklamou z imageshacku na poker, nebo jinou ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
thira
Pokročilý pisálek

Hodnocení: 6
Pohlaví: 
Morče- Kikuška, Pískomilky mongolské- Mia a Mišule
|
 |
« Odpověď #62 kdy: 31.10.2008, 12:59:35 » |
|
Ardea: Díky ale McFido už mi to spravil. McFido: So much thanks !  škoda že jsem ti nemohla odepsat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://cs-Mii a Mišule topicJsem člen klubu bojovníků proti plastu v ubikacích hlodavců. Anti-Plast (A-P) : Člen č.3 Členů v klubu : 3
|
|
|
Ardea
Global Moderator
Rádce profesionál

Hodnocení: 47
Pohlaví: 
6 Fešných pískáčků
|
 |
« Odpověď #63 kdy: 31.10.2008, 18:50:51 » |
|
Ardea: Díky ale McFido už mi to spravil. ...
To taky byl návod pro všechny aby se neptali a věděli jak to sem dát, ne jenom pro tebe 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Vojtik
Příležitostný pisálek
Hodnocení: 2
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #64 kdy: 28.01.2009, 16:35:19 » |
|
cago chtel bych se jen zeptat jestli ma taky jese nekdo jiny problem ze mel uz hotovy obrazek na avatara a za par tydnu mu prestal fungovat a pak uz nikdy nesel udelat z male ci velke fotky.diky
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #65 kdy: 28.01.2009, 17:42:58 » |
|
Tak to mě osobně se ještě nikdy nestalo.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ardea
Global Moderator
Rádce profesionál

Hodnocení: 47
Pohlaví: 
6 Fešných pískáčků
|
 |
« Odpověď #66 kdy: 28.01.2009, 20:17:35 » |
|
cago chtel bych se jen zeptat jestli ma taky jese nekdo jiny problem ze mel uz hotovy obrazek na avatara a za par tydnu mu prestal fungovat a pak uz nikdy nesel udelat z male ci velke fotky.diky
Nevím, jestli ti správně rozumím, mě se párkrát stalo, že sem otevřela fórum a avatar tam najednou nebyl (jako kdybych tam žádnej obrázek neměla), ale bez problémů to šlo nahrát zase znovu...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #67 kdy: 29.01.2009, 09:02:24 » |
|
Jimmy 'The Tulip' Tudeski koukám  ... Copak máš za problém s avatarem? Z toho ja ho popisuješ mi to uplně jasný neni. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #68 kdy: 02.03.2009, 11:22:17 » |
|
Nejde to jen mě nebo nikomu?Přes image vložit fotku ve velkým..už se mi tam dole neukazuje ten odkaz na vložení foto..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #69 kdy: 02.03.2009, 11:40:55 » |
|
Je tam, ale musíš si na to kliknout...  Po kliknutí na Show Adv Links a objeví se ti ještě položka Direct:... s adresou přímo na obrázek v plné velikosti.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #70 kdy: 02.03.2009, 11:44:26 » |
|
No to právě už neobjeví..vím že to takhle teď bylo,ale klikat můžu jak chci a nic.Tohle mi tam píše DIRECT LINK MOVED TO THE TOP
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #71 kdy: 02.03.2009, 11:50:44 » |
|
No tam jenom píšou, že ten link se posunul někam výš. Já to nepoužívám, takže bohužel ani nemůžu poradit přesně, taky nemám teď bohužel čas, abych to zkusil, ale snad se k tomu dostanu. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
yndiC
|
 |
« Odpověď #72 kdy: 02.03.2009, 12:26:09 » |
|
Aha..tak to je jedno..hald nebudou velký fotky no.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Pohlaví: 
osm osmaček
|
 |
« Odpověď #73 kdy: 06.03.2009, 14:23:38 » |
|
Tak jsem vložil fotku na ten imageshack, i když to prakticky nepoužívám a nepotřebuji, jak jsem tušil, už co jsi psala, je přesně tak... " DIRECT LINK MOVED TO THE TOP" totiž česky znamená, že přímý link na ten obrázek byl přesunut nahoru. Napadlo mě, že to bude někde nahoře uvedený a ono opravdu, koukejte:  Takže ten direct link když zkopírujete, máte přesně to, co se zde na fóru píše mezi závorky obrázku, takhle: [img]sem[/img] -> takhle: [img]http://img3.imageshack.us/img3/9964/pic2yqx.jpg[/img] No a zobrazí se vám to přesně tak, jak je to zde nad tím. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|