Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06.09.2010, 11:32:21

Stran: 1 2 3 [4]
Tisk
Autor Téma: Vzhled  (Přečteno 3325 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
jirkacv
Administrator
Rádce profesionál

Hodnocení: 38

Pohlaví: Mužské

4 osmáčí holky

« Odpověď #90 kdy: 31.08.2009, 21:53:41 »

ja ho taky nepouzivam, na muj vkus zabira banner moc mista Úsměv a vsude kde muzu proste pouzivam babaylon Smích ale jinak je pekny.. jen mozna jeste barva citace mi moc nesedela do ostatniho Úsměv
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

Hodnocení: 42

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #91 kdy: 31.08.2009, 21:59:40 »

jj taky ta šedá se mi čte hůře.. ale není to tak hrozný.

Vejr: co je rušené?

no kdyz je kolem textu moc vselijakych ozdob a obrazku, tak mne to rusi. Ale na mne nekoukejte...  Mrknutí
Zaznamenáno

Svet se toci a ja nestacim vejrat...
yndiC
Spammer profesionál

Hodnocení: 48

Pohlaví: Ženské

Dvě osmandy

« Odpověď #92 kdy: 31.08.2009, 22:02:13 »

No já tu právě žádné rušení a obrázky na víc nevidím.
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #93 kdy: 31.08.2009, 22:31:34 »

To se blbe popisuje. Treba to velke zahlavi, ty tvary kolem odkazu atp. Jako na koukani se mi to libi, ale na "praci" s tim te to na mne moc. Ale ja vim, ze v tomhle jsem hrozne konzervativni a mam rad strohost

Zajimave je, ze treba u domu a bytu se mi naopak soucasny vzhled strasne nelibi. Prijde mi hrozne neosobni a studeny - je hrozne jednoduchy. Libi se mi domy z prvni republiky... Asi jsem schizofrenik  Zubící se
Zaznamenáno

yndiC
Spammer profesionál

Dvě osmandy

« Odpověď #94 kdy: 31.08.2009, 22:41:39 »

Hih ,to snad raději néé..  Smích
No mě se ta dnešní moda domů,bytů líbí,ale taky ho mám raději více zaplněný než méně,ale nic přeplácanýho.
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #95 kdy: 31.08.2009, 22:52:39 »

preplacane nemusi. Ale kdyz je vsechno podle pravitka a mistnosti prazdne a uprostred jedna pohovka, tak mne to strasne odrazuje. Pritom vsude jsou z toho nadseni. Asi jsem divny Smutný Na mne to pusobi studene a jsem presvedcen, ze tam musi byt i hrozne echo, kdyz se mluvi. Zkratka se mi takove byty nelibi...
Zaznamenáno

Britninka
Veterán fóra

Hodnocení: 32

degu Wili a Lili

« Odpověď #96 kdy: 31.08.2009, 22:56:46 »

je to nádherné, super, a úžasné, už to mám  Tleskající
Zaznamenáno

Nikdy neľutujme to, čo sme urobili, lebo v tej chvíli sme si to priali Úsměv
yndiC
Spammer profesionál

Dvě osmandy

« Odpověď #97 kdy: 31.08.2009, 23:02:13 »

preplacane nemusi. Ale kdyz je vsechno podle pravitka a mistnosti prazdne a uprostred jedna pohovka, tak mne to strasne odrazuje. Pritom vsude jsou z toho nadseni. Asi jsem divny Smutný Na mne to pusobi studene a jsem presvedcen, ze tam musi byt i hrozne echo, kdyz se mluvi. Zkratka se mi takove byty nelibi...

jj moje řeč.. mě by se to i líbilo na pohled to jo,ale nedovedu si představit že bych v tom žila.
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #98 kdy: 31.08.2009, 23:27:48 »

A vubec - kam chces dat veci? Vzdyt tam nejsou skrine, knihovny, nic... Tech par vestavenych na nic nestaci
Zaznamenáno

Ardea
Global Moderator
Rádce profesionál

Hodnocení: 47

6 Fešných pískáčků

« Odpověď #99 kdy: 31.08.2009, 23:52:51 »

Přesně Souhlas A vypadá to tam jako v nemocnici, strašně studený a neosobní, přijde mi, že si tam člověk ani nemůže pořádně odpočinout nebo vyspat... Mám ráda jednoduchý věci, ale musí to bejt útulný aby se tam člověk cítil jako doma a ne někde ve strohym prostředí, kde je každej otisk vidět na tý superlesklý ploše Blinkající
Zaznamenáno

Prachu se můžete dotýkat, ale prosím nepište mi do něj! Vysmátý
Chlapi sou jako holubi-všechno po*erou, ale střílet se to nesmí  Vysmátý

Fotky mých 7 fešných pískáčků najdete tady bohužel už jich mám jenom 6, protože Ferda 15.8.2010 zemřel :'( :'( :'(
,
Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #100 kdy: 01.09.2009, 00:00:27 »

Zajimave, ze tohle rika vetsina lidi - tak proc vsude vychvaluji jako nejlepsi bydleni prave ty strohe a neosobni a ty pekne se uz prakticky nedelaji???
Zaznamenáno

jirkacv
Administrator
Rádce profesionál

4 osmáčí holky

« Odpověď #101 kdy: 01.09.2009, 00:11:01 »

a) to tema neni uplne o vzlhedu skrini a bytu Úsměv)
b) kdyby to ipravdu rikala vetsina, tak se to prece zmeni, ne? poptavka, nabidka.. tak nejak by to na sebe melo prece reagovat Úsměv)
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #102 kdy: 01.09.2009, 00:21:20 »

Mas pravdu, tady to nema co delat, ale nejak to sem sklouzlo Smutný Chtelo by to do dlouheho vlakna...
Nabitka a poptavka je pekna vec, pokud funguje. Pokud mi 80 % lidi rika, ze je soucasna geometricka architektura neosobni a prakticky nic jineho se nestavi. A kdyz se kouknes na archotektonicke souteze, odborne casopisy atd., tak nadseni sklizi prave jen tento druhy vystavby... Jen namatkou dva z poslednich slanku o bydleni na iDnesu:
Pry vila, co obdivuje cely svet (ja jsem asi z Marsu)
http://bydleni.idnes.cz/postavili-si-vilu-kterou-obdivuje-cely-svet-pristup-k-ni-ale-maji-jen-tunelem-181-/dum_osobnosti.asp?c=A090826_180819_dum_osobnosti_rez
A dle druheho clanku nechci dobreho architekta, nebot nejsem osviceny:
http://bydleni.idnes.cz/kdyz-se-potka-osviceny-klient-s-dobrym-architektem-dum-nezklame-p8p-/dum_osobnosti.asp?c=A090828_162319_dum_osobnosti_rez
Takto bych mohl pokracovat do nekonecna
Zaznamenáno

jirkacv
Administrator
Rádce profesionál

4 osmáčí holky

« Odpověď #103 kdy: 01.09.2009, 00:29:56 »

ja nevim, ale kdyby to nefungovalo, tak by se to prece neprodavalo, tudiz by museli zmenit nabidku Úsměv spis to bude tim, ze se stykas s lidma, kteri maji podobny vkus Úsměv) Hlavne tohle mi prijde vzdycky takovy vytrzeny ze zivota, jen proste reprezentativni barak.. nerikam, ze jsem tim unesen, ale libi se mi to Úsměv akorat je tam moc prazdnyho mista, jak rikas/te .) Ale ted jsme zarizovali byt, a nebyl problem koupit nabytek tak aby se nam libil Úsměv me se treba ta geometrie libi, ani mi nepijde nejak neosobni.. ale to asi proto, ze se mi libi Smích samozrejme v mezich Úsměv
Zaznamenáno

Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #104 kdy: 01.09.2009, 00:40:39 »

Prodava se to, protoze nemas na vyber. Tedy mas - priplat si nekolik milionu a nebude to ze sadrokartonu, betonu, oceli a skla (ted zjednodusuju) Úsměv Je to o cene - tohle je levnejsi. A i tak jsou ty ceny bydleni tak vysoko, ze si malo kdo muze dovolit to, co se mu opravdu libi. A kdyz to vezmu jeste hloubeji - ti, co na to maji byvaji dost casto (ne vzdy!!!) pekni snobi a snazi se ukazat tim, co zrovna leti...
Ono nejde jen o nabytek - to je o celkove koncepci. Jak jsou udelane schody, okna, zabradli, doplnky. Ono se to spatne popisuje.
Jeste k te nabidce - to mas jako s chlebem. V mem okoli je jiz docela problem koupit dobry chleba. Vetsina je nedopecena (tedy je gumovy, kurka neni krupava. Zaroven vetsina prodejen prestala chleba krajet, takze pokud chci pulku, musim si koupit ten prednakrajeny v igelitu, co za dva dny zacne plesnivet Smutný A nejsem sam, kdo se po normalnim chlebu pta. Koho to zajima? Stejne neni na vyber, nejaky koupit musis a pro obchodnika je to tak pohodlnejsi... Pochop, ze dnes neni trzni hospodarstvi, takze poptavka s nabidkou nemohou fungovat
Zaznamenáno

McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

Hodnocení: 56

osm osmaček

« Odpověď #105 kdy: 01.09.2009, 08:13:17 »

To sou baráky, to je hnus. Šokovaný
Ale staví se to, to je pravda. Mrknutí
Sem línej to přesunovat, momentálně. Smutný

Ale co se vzhledu týče, je supr, jen to chce ještě ty odkazy nějak pořešit a možná ty citace, to měl Jirka taky pravdu. Mrknutí
No a co se Vejra týče holky, nedělejte si z toho hlavu, Jirkovy by možná nejvíc vyhovoval na komunikaci a práci vzhled ála UNIX. Mrknutí
Zaznamenáno

KDYŽ NA NIC NEMÍŘÍŠ, POKAŽDÉ SE STREFÍŠ S PŘEKVAPIVOU PŘESNOSTÍ.
Winning isn't everything,
attitude is.

"Better to fight for something than live for nothing." .  .  .  gen.Patton
- = | Honey_†_20.12.2009 Bonny_†_20.12.2009 Funny_†_13.1.2010 Money Šmudlinka a Pudlinka | = - # jejich # KLECE # & @ jejich @ videa @
jirkacv
Administrator
Rádce profesionál

4 osmáčí holky

« Odpověď #106 kdy: 01.09.2009, 08:37:26 »

me nejvic vyhovuje babylon Mrknutí ja jsem na hezky vzhledy, ale decentni.. ovsem na praci mi unix vzhled staci Úsměv
Zaznamenáno

yndiC
Spammer profesionál

Dvě osmandy

« Odpověď #107 kdy: 01.09.2009, 09:02:07 »

Tak unešená tím rozhodně nejsem,ale ta první vila není pšatná.Cice bych změnila tu "fasádu" co vypadá jak stříbrný plechy,ale jinak se mi líbí ty okna na střeše ve vnitř to musí vypadat vážně dobře,bazén ten je luxus,schodiště se mi taky moc líbí udělané a ty malí okýnka zevnitř jsou super.Z venku nic moc,ale zevnitř jsou vážně dobrý.Jinak obývák strašnej.. to je přesně to neosobní.. to se mi taky nelíbí u ta pracovna i když pokud je to na kancelářský způsob proč ne.Jinak i takovej barák jde udělat útulně a malinko ho víc zaplnit aby v obýváku nebyli dvě divný křesla jak v kanclu.Joo a garáž.. týý jo.
Určitě bych si to upravila podle obrazu svému,ale jinak si myslím že to není vůbec špatný.Líbé se mi jak to to řešený celkově.
Zaznamenáno

Megi
Pokročilý rádce

Hodnocení: 9

†Megi Ponožková, Mája a Pája

« Odpověď #108 kdy: 01.09.2009, 11:00:01 »

Tak já nevím jak u vás, ale tady v Ostravě jsou novostavby úplně normální (zvenku) žádné takové divné tady nejsou  Vyplazený jazyk  Maximální architektonický výstřelek jsou asi 3 domy, které z venku trochu připomínají "Dno pytle" z Hobita. Má to půlkruhové půdorysy a k tomu kruhové okna, jinak je to normální dům, není v podzemí. A tam by se mi líbilo bydlet, tak pěkně to navazuje na zahradu.

Nikde jsem nenašla žádnou fotku těch reálných domů, tak aspoň Dno pytle

V každém případě se mi taky nelíbí lesklé bílé materiály, které se poslední dobou používají nebo ty kovové  Palec dolů To domů nepatří, tak do kanceláře nebo ještě lépe do skladu. A ti skvělí designéři, co jsou v Jak se staví sen, ti mi zas tak úžasní nepříjdou, protože to pokaždé udělají stejně. Já mám představu o designérovi takovou, že by měl posoudit věk člověka a jeho životní styl a klidně to umět udělat v babičkovském i v moderním stylu.

Zaznamenáno
monika.dejna
Rádce

Hodnocení: 5

dvě osmačky Bumla a Drnda

« Odpověď #109 kdy: 01.09.2009, 13:50:07 »

Já někde četla názor, že čeští bytoví designéři tohle prosazují "z lenosti", na západě se (alespoň v bytech) začíná prosazovat spíš útulno a rustikálno a tak, ale to je dost náročné na sladění. No a vzhledem k tomu, že zrovna teď frčí takové ty rychloproměny "postavíme vám kuchyň během víkendu", tak na to prostě není čas a víc než tři barvy a to ještě neutrální prostě nepoužijí... Z toho důvodu se mi moc nelíbí to, co dělají třeba v Jak se staví sen, ale naopak Bydlení je hra mi sedí mnohem víc (i když teda jak kdo).
My jsme loni zařizovali byt a z nedostatku peněz (v paneláku se stejně nedá hrát na nějaký luxus nebo na přírodu) je to trošku katalog ikey, ale i tak je pěkný a útulný, protože jsme použili světlé dřevo (samo lamino nebo dýha) plus veselé barvy - kuchyň oranžová a žlutá, pokoj zelený a žlutý. Až jednou (snad) bude domeček, tak bude plný světla a dřeva a barev W00t. Třeba se mi strašně líbí jídelní nábytek od TONu, to je taková klasika (i když to "moderní mají teda v nabídce taky".
Teď se chystáme trošku vyšperkovat naši fujfuj umakartovou koupelnu, vidím to na tyrkysový nátěr a k tomu ořech, mlask Úsměv. A ještě doladit nějak barevně předsíň, rozhoduju se mezi lila a meruňkovou a mátovou, ještě bych se taky měla poradit s přítelem, aby se pak nedivil  Mrknutí
Zaznamenáno

thira
Pokročilý pisálek
**

Hodnocení: 6

Morče- Kikuška, Pískomilky mongolské- Mia a Mišule

« Odpověď #110 kdy: 16.09.2009, 10:29:37 »

tak to je luxusní. moc se mi to líbí. Když jsem to nejdřív uviděla myslela jsem si že jsem napsala chybu v adrese Smích
Zaznamenáno

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://cs-
Mii a Mišule topic

Jsem člen klubu bojovníků proti plastu v ubikacích hlodavců.
Anti-Plast (A-P) : Člen č.3     Členů v klubu : 3
Vejr
Rádce profesionál

osmaky, momentalne 2

« Odpověď #111 kdy: 16.09.2009, 15:01:50 »

monika.dejna - jestli nejsou lini az moc...
Ja osobne davam prednost prave tomu zabydlenejsimu, starsimu vzhledu. Hodne lidi rika, ze to co se mi libi je spis vzhled chalupy Úsměv No a co? Ostatne nevim, proc by se to melo rozlisovat - na bydleni je vhodny jeden styl a na rekreaci jiny? To je podle mne nesmysl
Zaznamenáno

Klarinka
Pokročilý pisálek
**

Hodnocení: 4

« Odpověď #112 kdy: 16.09.2009, 17:09:09 »

Vejre - souhlasím ... vždyť i doma si chceš odpočinout, zarelaxovat si a tak ... mě se ty moderní styly taky moc nelíbí ...
Zaznamenáno

Úsměv sice nevyřeší všechny tvoje problémy, ale naštve tolik lidí okolo, že stojí za to si jej udržet Úsměv
Nejtěžší je zůstat sám sebou ...
1xmakynax1
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 1

« Odpověď #113 kdy: 01.06.2010, 19:09:15 »

mě se toto teda líbí je to hezké
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #114 kdy: 02.06.2010, 10:23:06 »

Jen bych řekl, že odlišit odkaz od textu lépe by rozhodně pomohlo, hm?

A taky to co je přečtené a kde jsou nové příspěvky v náhledu celého fóra. Jak jsou subfóra, skoro to nejde poznat, kde je něco nepřečteného. Tam je ten rozdíl v písmu takřka neznatelný.
Zaznamenáno

attitude is.

- = | Honey_†_20.12.2009 Bonny_†_20.12.2009 Funny_†_13.1.2010 Money Šmudlinka a Pudlinka | = - # jejich # KLECE # & @ jejich @ videa @
vilik2204
Příležitostný pisálek

Hodnocení: 0

Všechno možný,ale převážne pískoušky

« Odpověď #115 kdy: 04.08.2010, 22:11:59 »

Ahojky je to moc pěkné,ale musím uznat,že je to škoda stránek,protože byste sem měli dotáhnout nějak více lidí a tím pádem se to rozšíří atd.JE to super,ale chce to více lidí...Úsměv Tyhle stránečky jsem náhodně našla a moc mě mrzí,že mi to nikdo nedoporučil Smutný Zkuste to napravit
Zaznamenáno
McFIDO
Administrator
Spammer profesionál

osm osmaček

« Odpověď #116 kdy: 05.08.2010, 21:53:33 »

Tak zkus začít u sebe... Mrknutí
Já jsem tohle fórum poslal jednou už všem mým známým... Mrknutí
Zaznamenáno

attitude is.

garfieldb
Global Moderator
Pokročilý rádce

Hodnocení: 11

osminky šiči, hači, iči, poči

« Odpověď #117 kdy: 05.08.2010, 22:30:11 »

já myslím, že tohle fórum má výhodu, že vyjede hned na první stránce seznamu, když se zadá do vyhledávače osmák degu - aspoň mě to tak vždycky vyjede  Mrknutí
Zaznamenáno
Stran: 1 2 3 [4]
Tisk

Skočit na: